Drage učenke, dragi učenci in starši!

Tradicionalno se je v tem času na šoli organiziral tehniški dan, na katerem se je na veliko ustvarjalo. Novoletni okraski, voščilnice, venčki, darilne vrečke…. so bili rdeča nit tega dne. Po mizah, na stolih in na tleh je bilo polno nerezanega papirja, smrekovih vejic, lepila, barvic, storžev, vrvic in še veliko drugega večinoma naravnega materiala iz katerega so nastajali lepi unikatni izdelki.

Tokrat je bil tehniški dan obarvan nekoliko drugače. Kljub razmeram, smo ta dan tudi letos izpeljali, le da se je ustvarjalno vzdušje preselilo v domače prostore. Poleg ustvarjanja izdelkov,  smo zaprosili učence naj svoja voščila, želje in sporočila posnamejo ter pošljejo razrednikom.

Nabralo se je veliko število lepih, toplih, simpatičnih, iskrenih, iskrivih, originalnih in tudi zabavnih videoposnetkov. Nekaj ste jih že videli v okviru prireditve, ki je bila 24. decembra, vendar je bilo nemogoče izbrati najboljše ali najbolj izvirne, kajti prav vsako voščilo je bilo nekaj posebnega. Zato smo se odločili, da bomo na naši spletni strani objavili vse posnetke, ki ste nam jih poslali.

Ker jih je bilo res veliko, je prav mogoče, da smo kakšnega izgubili, zato vas naprošamo, da če med posnetki ne najdete svojega, čeprav sta ga oddali, hitro sporočite svojemu razredniku in ga bomo dodali.

Povabimo vas, da si ogledate voščila in se prepustite prazničnemu objemu…

(Skupno število obiskov 972, 1 obiskov danes)
Dostopnost