Nekateri učenci med jesenskimi počitnicami niso počivali in so jih izkoristili za nabiranje novih izkušenj pri pripravi slaščic. V ponedeljek in torek, 28. 10. in 29. 10., je na šoli potekala kuharska delavnice pod mentorstvom naše kuharice Danijele. Učenci so se na delavnici naučili pripraviti sladico panna cotta. To so na koncu dekorirali po svoji domišljiji s smetano in prelivom iz gozdnih sadežev. Sami so oblikovali tudi orehove rogljičke ter piškote z bomboni in brusnicami. Učenci pa se niso naučili le priprave sladic, temveč tudi priprave pogrinjka. Najboljša stvar delavnice pa je bila, da so se učenci na koncu z vsem pripravljenim lahko tudi posladkali in višek piškotov odnesli domov.

Komentar učenke na degustaciji panna cotte: “Tu je pa za 5+!”

(Skupno število obiskov 250, 1 obiskov danes)
Dostopnost