7.B Kaj delam, ko se ne učim 

“Rok Bogataj iz 7.B je poslal slike na temo Kaj počnem v prostem času.”

Aljaž Mar iz 7.B im poseben talent.

Tukaj si lahko pogledate videoposnetek.

Delo na daljavo je zelo zanimivo, v zadnjem tednu ni več zmede z spletnimi povezavami, spletna stran pa večino časa normalo deluje. Občutek imam, da se v šoli več naučimo, vendar doma ni treba biti tako zbran kot v šoli.

Ko se ne učim, delamo na vrtu, hodimo na sprehode ali gledamo filme.

Lin
1.A  Kaj delam, ko se ne učim

“Ko se ne učim, mi mama pusti tudi malo igranja na telefonu. Vsak dan gremo na sprehod v naravo.”

Matias


“Danes je bil prav poseben dan. Počeli smo veliko stvari. Najprej sem šel zunaj na sneg in sem se spuščal s traktorjem po snegu in potem še z lopato.
Stara mama je pekla kruh, ki pa sem ji pridno pomagal.
Z mojo mami smo naredili še rezance za juho (zajne) in pekli piškote.
Popoldan pa sva šla z atijem s traktorjem po seno za živali, da ne bodo lačne. Ker sem bil priden, sem si zaslužil risanke pred spanjem.”

Martin Abram 1.A


“Pošiljam vam svoj izdelek. Na fotografiji je moja. knjiga.”

Lepo vas pozdravljam, Nena Močnik
3.B  Kaj delam, ko se ne učim

Miha nam je poslal to simpatično predstavitev

Nika kuha kosilo

Tudi Leonu ni dolgčas


“Pošiljam zapis o prvoaprilski šali, prilagam pa tudi fotografije o tem, kaj delam, ko nisem v domači šoli.
Vse naloge delam sproti in nimam težav. “
Lepo se imejte in ostanite zdravi.
Voranc
9.B  Kaj delam, ko se ne učim

“Vsak dan, ko končam z nalogo, ki jo dobivamo na spletni strani osnovne šole in jo tudi redno delam, grem k našemu psu. Z njim grem na sprehod v naravo skozi travnike nad vasjo, kjer pa je teren zelo nagnjen (griva). Tako se dobro razgibava: jaz, ker sem dolgo sedel za mizo in delal za šolo, pes pa potrebuje dnevne sprehode. Po sprehodu kaj postorim doma, poleg tega pa moram tudi paziti na mlajši dve sestri. Nato skuham kosilo, ki ga pojemo, ko prideta starša iz službe. Po kosilu grem vadit diatonično harmoniko, ki se jo učim že slabi dve leti. Odkar sem doma, vsak teden nekaj spečem. Ta teden sem npr. že spekel princeske, prejšnji teden pa marmorni kolač. Velikokrat igramo tudi družabne igre, kot so enka, človek ne jezi se ipd. Igram pa z mlajšima sestrama največkrat bolj pod večer, z njima grem tudi na sprehode v gozd, da ne srečamo veliko ljudi, prav tako pa tudi ne hodimo na obisk k starejši sosedi. Že nekajkrat je bilo malo snega, ravno za kakšno kepo. Zato smo se šli ven kepat, saj ga je bilo za sankanje premalo. Ko pridemo v hišo, se družimo tudi s staršema. Nato pogledamo še kakšen film, okoli pol desetih pa gremo spat.”

Leon


Kaj delam, ko se ne učim? – Delam!

Pozdrav od Janija

 


An je ustvarjal herbarij.

8.B  Kaj delam, ko se ne učim

Če sem že naredila vse kar so moji starši hoteli od mene si nalijem kozarec vode in se usedem na balkon, si v ušesa dam slušalke in berem Visoško kroniko.

Hana


V prostem času ko ne delam za šolo rada rišem. Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Regina


Pozdravljeni, pošiljam vam svoj izdelek kaj počnem ko se ne učim. Med prostim časom rada rišem in bom kmalu verjetno imela tudi svojo razstavo, seveda ko bo vsega konec.

Lp in ostanite zdravi,

vaša učenka Maya Marina

 

 

 

 “Ko se ne učim najraje zaidem v delavnico in tam ustvarjam različne stvari.”

Domen

 

“Te aktivnosti sva danes z sestro med prostim časom počela. Ajda Škvarča 4.r (snežak) Aljaž Škvarča 7.r (odbijanje žogice)”

Lep pozdrav,
Aljaž
6.B  Kaj delam, ko se ne učim
Svoje šolsko delo opravim hitro in z njim nimam težav, ker so navodila učiteljev zelo jasna.
Zato imam veliko več prostega časa, kot kadar sem v šoli. V prostem času počnem različne stvari. Najraje se ukvarjam z modelarstvom. Sedaj izdelujem model čolna na daljinsko vodenje. Vsak dan igram na harmoniko, z bratom pa igrava košarko. Kadar je lepo vreme, naredim kakšen krog okrog hiše tudi z motorjem. Pomagam tudi staršem pri vsakdanjih opravilih.
Matic Čelik Baskar, 6.b
Prispevek 2

Ko je lepo vreme gremo na sprehod s svojo družino ali pa se igram z mojo mačko Metko. Ko pa je slabo vreme se igramo kakšno igro. Danes imamo na Kladju sneg in sva s svojo mlajšo sestro šle sankat. Po kosilu pa sva z mamo spekle piškote.

Pavlina Primožič, 6. b
Prispevek 3
Zala Bašelj iz 6.b je izdelala strip o Koronavirusu.

 

7.A  Kaj delam, ko se ne učim


JULIJA – videoposnetek                 ZOJA – videoposnetek                 MATIC – predstavitev

 

1.B  Kaj delam, ko se ne učim

“POGREŠAM  VAS. DOMA MI JE ČISTO LEPO, DOPOLDNE  DELAM NALOGO, POPOLDAN PA SEM ZUNAJ. DANES SEM UŽIVAL NA SNEGU. RAD BI VAS VIDEL.”
TIBOR

“Emma  v prostem času zelo rada ustvarja. Noni je na kamenčke narisala svečke, katerih veter ne bo mogel odpihniti.”

“Ko pa je bilo preslabo vreme, da bi odšla v naravo, je naredila duhce, za atija pa sta s sestrico tudi spekli piškote.”

 

3.A  Kaj delam, ko se ne učim
” Kaj sem počela na tehniški dan – Ema Bevk, 3.aV torek po kosilu smo se odpravili na sprehod v bližnji gozd, kjer sem v mlaki ugledala majhne paglavce. Pobrala sem jih iz mlake in jih v njihovem naravnem okolju prenesla domov. Tam sem jim pripravila bivališče iz vode, listja, in mahu in jih bom nekaj dni opazovali, potem pa izpustila nazaj v mlako.”

“Učenje na daljavo mi gre dobro. Do sedaj sem uspela rešiti še vse naloge. Ko se ne učim, veliko ustvarjam, se igram zunaj in vadim flavto. V preteklem tednu sem ustvarila nekaj zapestnic prijateljstva. Danes, na tehniški dan pa je nastala slika Vaiane  na eni od mojih majic (lik iz risanega filma Moana). Za risanje sem uporabila flomastre za tekstil. Mami pa je sliko utrdila z likalnikom.” Hana Pegan

 


POČNEM ŠE VELIKO STVARI. POGLEJTE SI TUKAJ.


MATIC

2.B  Kaj delam, ko se ne učim

“V prostem času rad grem v hlev, h kozličkom in teličkom. Rad pomagam pri opravilih na kmetiji. Ker je danes sneg, sem naredil snežaka in se vozil s skirojem za sneg. Veliko se vozim tudi s kolesom in traktorjem.” Patrik

“Pozdravljeni, sem Timeja Prezelj. Ko naredim šolske obveznosti, pogosto berem. 😃 Upam, da se  čimprej spet vidimo v pravih šolskih klopeh.”

“Ko se ne učim, rišem zmaje. Različno velike zmaje rišem: majhne, ogromne, suhe, debele, okrogle, z ostrimi zobmi. Pobarvam jih z barvicami. Včasih jih pobarvam s flomastri. Zmaji bruhajo ogenj in led.” Gašper

“Izak Štravs je z družino pripravil kar elektronske prosojnice. V predstavitvi pravi, da se igra z bratci in sestrico, pomaga kuhati in peči kruh. Zabava pa se tudi z xbox igricami in računalnikom.”

“Ajda (2. razred) in njena sestra Maša (5. razred) sta se razveselili snega.”

“Alja je naslikala, kaj počne v teh dneh.”

“Andraž je narisal in opisal konja.”

“Kaja je izdelala plakat o veverici.”

“Fotokolaž sta poslali Maša Seljak in Tinkara Čemažar”

 

(Skupno število obiskov 1.817, 1 obiskov danes)
Dostopnost