V tem tednu, pa vse do torka po jesenskih počitnicah, na naši šoli gostimo TOM nahrbtnik v okviru akcije Tom potuje, otroke obiskuje. Akcija se počasi že izteka, začela se je 17.5.2022, na mednarodni dan otroških telefonov, vsak teden pa obišče eno šolo. Z akcijo bi radi sporočili, da nobena težava ni prevelika ali premajhna za pogovor, zato otroke in mladostnike opominjamo, da lahko anonimno in brezplačno kontaktirajo TOM vsakič, ko imajo vprašanje ali potrebujejo pogovor. Zaključek akcije bo 20. 11. 2022 na rojstni dan TOM telefona.

 

V tem tednu in tednu po počitnicah bodo razredniki predstavili delovanje TOM telefona ter spletne klepetalnice, vsak razred bo tudi oblikoval stran za v spominsko knjigo. Na šoli smo uredili tudi TOM kotiček in to kar v jedilnici z namenom, da se TOM nahrbtnik sreča vsak dan prav z vsemi otroki.

 

Ob tej priložnosti vas vse vabimo tudi, da si ogledate nagovor dr.Alberta Mrgoleta, predsednika Nacionalne mreže TOM, za akcijo Tom potuje, otroke obiskuje na tej povezavi https://www.youtube.com/watch?v=bBTgVV6Vk-4

(Skupno število obiskov 133, 1 obiskov danes)
Dostopnost