V ponedeljek, 03. 07. 2023, na deževen dan, smo v šoli organizirali tri različne delavnice. 

Na prvi delavnici smo otroci obiskali našo šolsko plezalno steno. Tam nas je sprejel učitelj Alan, ki nam je najprej podal par teoretičnih osnov in nas podučil o vedenju na plezalni steni. Ko smo se dobro ogreli, pa smo krepko napeli naše mišice in “zagrizli” v steno.

Druga delavnica se je odvijala pod vodstvom Maye Marine. Zapeljala nas je v glasbeni svet. Za začetek smo se preizkusili v izvajanju ritma z nekaj ritmičnimi inštrumenti, potem pa smo poleg še zapeli. Za popestritev delavnice pa smo na koncu uživali ob ritmih filmske glasbe, ki smo jo spremljali z glasbenimi cevmi.

Na tretji delavnici smo se pošteno spotili, učiteljica Tinkara nam je namreč pripravila še eno športno delavnico. Zaigrali smo se različne športne igre, kje smo se kot Smrkci morali ogniti zlobnemu Gargamelu, tudi okameneli smo velikokrat, ampak med najljubšimi pa nam je bila tista, kjer smo poskusili nasprotni ekipi čim hitreje zbiti vse keglje. Super nam je bilo.

Od vseh delavnic smo bili malo utrujeni, pa tudi malo osvežitve smo potrebovali. Še sreča, da smo si v petek prislužili naš sladoled. Učiteljice so nas zato po kosilu peljale v bližnjo kavarno, kjer smo se lahko posladkali. V tem trenutku nas tudi dež prav nič ni motil.

Tako smo zaključili še en pester dan v počitniškem varstvu. Le kaj nas vse še čaka? Spremljajte naše dogodivščine, pa boste izvedeli. 🙂

(Skupno število obiskov 155, 1 obiskov danes)
Dostopnost