Le še nekaj dni nas loči do začetka novega šolskega leta. S 1. septembrom prestopa prag naše šole 352 učencev, od tega 38 prvošolcev, za katere smo na prvi šolski dan, ob 10.00 uri v veliki šolski telovadnici pripravili prav poseben sprejem. Učenci OŠ Cerkno bodo v letošnjem šolskem letu pouk obiskovali v okviru 18 oddelkov na matični šoli in enega kombiniranega oddelka na podružnnični šoli v Šebreljah. Objavljamo šolski urnik za učence 6.,7.,8. in 9. razredov, ki bo začel veljati v četrtek, 1. septembra 2022 in bo glede na trenutno izvedbo pouka veljal predvidoma za prvo ocenjevalno obdobje.
Prvi šolski dan bo pouk potekal po posebnem urniku. Prvi dve šolski uri bodo imeli oddelki v matičnih učilnicah razredne ure in se seznanili z vsemi potrebnimi informacijami povezanimi s potekom letošnjega učno-vzgojnega dela. V nadaljevanju pa bo pouk potekal po predstavljenem urniku. Učenci od 1. do 5. razreda boste šolske urnike prejeli prvi šolski dan in si jih boste pregledali skupaj z vašimi razredniki. Pouk izbirnih predmetov, neobveznih izbirnih predmetov in pouk dodatne strokovne pomoči se bo pričel v ponedeljek, 5. septembra 2022. Šolski avtobusi bodo vozili po ustaljenem voznem redu, enako velja za izvedbo jutranjega varstva za učence od 2. do 5.r in podaljšanega bivanja za učence od 1. do 5.razreda, kakor tudi učence od 6. do 9. razreda.
Pred nami je zanimivo in dobro zastavljeno šolsko leto. Ne vemo kaj nam bo sicer za letos pripravila korona, a v minulih letih smo dokazali, da z njo znamo živeti. Pomembno je, da ste starši pozorni na zdravje vaših otrok in da v šolski prostor vstopajo le zdravi učenci. Medsebojno sodelovanje, pomoč, pozitivna, zdrava naravnanost, strpnost in tudi kanček sreče so tisti ključniki, ki naj nas spremljajo pri vsakodnevnih izzivih. Vsem udeležencem v prometu pa poseben opomnik, da bodo šolske poti v prihodnjih tednih polne otroškega vrveža, na kar moramo biti vsi skupaj še posebno pozorni.
Želimo miren in uspešen vstop v novo šolsko leto 2022/2023.

Pedagoški kolektiv OŠ Cerkno

Šolski urnik za učence, 6., 7., 8. in 9.r. Veljati začne v četrtek, 1. septembra 2022.

(Skupno število obiskov 2.272, 1 obiskov danes)
Dostopnost