​Še zadnji trije dnevi prvega dela počitniškega varstva so pred nami in počitnikarji smo umetniško in plesno zakorakali v ponedeljek.

Danes sta nas čakali dve delavnici, in sicer delavnici risanja in ponovno plesne delavnice z učiteljico Ireno. Verjetno vas zanima, kako smo ustvarjali in plesali, kajne?

Prva skupina je bila v razredu, ker smo vsak s svojo ustvarjalno opremo čakali na navodila učiteljic, kaj bo naša tema. Izvedeli smo, da bomo lahko tudi letos okrasili podjetje ETA z našimi prispevki. To počnemo že kar nekaj let in vsako leto se bolj potrudimo. Tudi letos bo tako, zato smo se odločili tudi za drugačen pristop, ki bo še bolj barvit in ga bodo delavci še lažje opazili, tudi, ko bodo kosili. Odločili smo se, da bomo naše slike tokrat poustvarili s trganko, zato, da se bo barve videlo še boljše. Res smo si vzeli veliko časa in se tako zelo trudili, da z delom še nismo končali. Jutri bomo nadaljevali in zagotovo se bomo zelo potrudili, da slike dokončamo. 

Druga skupina se je preizkušala v večih različnih plesih. Naučili smo se rašpljo, plesali smo na pesem Mati melje kafe, Žabjo svadbo in tudi na modernejšo glasbo iz muzikla High School Musical. Učiteljica nam je povedala tudi nekaj značilnosti plesa iz leta 1500 in tudi tega smo se naučili. Za konec pa nam je z ročnimi lutkami pripovedovala zgodbico o zmajčku Samu, ki je bila zelo zanimiva in prav pridno smo jo poslušali. 

Učiteljici Ireni bi se radi zahvalili za obe delavnici, ki ju je izvedla za nas. 

Dan je bil umirjen, a vseeno zabaven!

(Skupno število obiskov 113, 1 obiskov danes)
Dostopnost