V petek, 24. decembra smo na naši šoli s posebno prireditvijo obeležili prihajajoči državni praznik – dan samostojnosti in enostnosti ter jubilej, ki ga letos obeležuje naša domovina Republika Slovenija. Pridružili so se nam tudi člani skavtske organizacije in v svoji poslanici izpostavili pomen vljudnosti in lepih besed, ki se morajo širiti med nami in na katere moramo biti še posebej pozorni.

​V drugem delu prireditve pa smo se prepustili zabavnemu delu in prisluhnili številnim talentom naših učencev s področja glasbene in plesne umetnosti. Izvedba prireditve je bila zaupana devetošolcem in ti so svojo nalogo odlično izpeljali. Iskrene čestitke tudi za scenarij, režijo in celotno video produkcijo.
Po ogledu predstavitvenih nastopov je po oddelkih sledilo glasovanje. Sodalovali so lahko vsi učenci naše šole in oddali glas za nastop, ki jih je najbolj navdušil. Posebna komisija je zbrane glasovnice preštela in po šolskem radiju razglasila zmagovalce. V 1. triadi sta učence najbolj navdušili učenki 1.a Iza Pegan in Mia Kranjc. V 2. triadi učenke 5.b oddelka Ajda Kerčmar, Julija Raspet, Eva Tušar, Manca Tavčar in Manca Lapanja. V 3. triadi pa je največ glasov zbrala učenka 9.a Špela Majdič. Špela je zbrala največ glasov tudi v skupni razvrstitvi in postala zmagovalka Talenti OŠ Cerkno za leto 2021. Vsem sodelujočim, iskrene čestitke!
Vabimo vas, da si v nadaljevanju ogledate celotno prireditev in nekaj fotografij iz zakulisja razglasitve zmagovalcev. Vabimo tudi k ogledu obzornika, ki je nastal pod mentorstvom Braneta Breliha in ŠRTV. Prikazan je kolaž najrazličnejših zanimivih aktivnosti, ki so se na šoli odvile v prvem delu šolskega leta 2021/2022.

Ob izteku koledarskega leta bi vsem skupaj zaželeli obilico zdravja, ljubezni, zadovoljstva in medsebojnega spoštovanja. Naj bo leto, ki je pred nami prijazno, mirno, srčno in polno optimizma.

Spletna prireditev 30 PRAZNIČNIH LET in TALENTI OŠ CERKNO 2021

​OBZORNIK – 1. del šolskega leta 2021/2022

(Skupno število obiskov 497, 1 obiskov danes)
Dostopnost