No, skoraj smo pri koncu. Energije pa je še vedno dovolj. Cel dan smo uživali v aktivnostih na prostem. Danes smo se malo zamenjali in prav tako spoznavali igro disk golfa, se urili v GPS navigaciji, kolesarili po podzemlju Pece, se urili v izgradnji bivakov in netenju ognja … med odmori smo se družili in tudi prijeli za kitaro in peli pesmi.

Prav vse kar smo do sedaj počeli, je naredilo vtis na nas. V spomin pa se nam bo gotovo še za dolgo vtisnilo naše kolesarjenje po rudniških rovih, ki je enkratno doživetje in nikjer na svetu ni enakega. Skupaj z vodiči smo v notranjosti spoznavali kamenine, zgodovino rudnika, način dela v njem. Skupno smo prekolesarili več kot 9km razburljive in razgibane poti po rovih, doživeli vlago in popolno temo, spoznali svinčevo in cinkovo rudo ter opazovali Perkmandeljcovo nagajivost. Bilo je naporno, adrenalinsko, a nepozabno.

Sedaj je pa večer in žuramo na polno. In še en čas bomo, potem pa v toplo posteljo. Jutri nas namreč čaka še mnogoboj kralja Matjaža in dolga pot domov.

Se kmalu vidimo in lahko noč.

(Skupno število obiskov 718, 1 obiskov danes)
Dostopnost