Skavti po celem svetu 22. februarja tradicionalno praznujejo rojstni dan ustanovitelja Roberta Baden-Powella. Dan spomina je vedno dober dan in dobrih dni ni nikdar preveč, zato bomo letošnje praznovanje začeli že v začetku februarja. Do 22. bomo tako nabrali že kopico dogodivščin, novih spominov in dobrih del.

 

K sodelovanju vabimo tudi vas!

 

Po celi Sloveniji (tudi po Cerkljanskem) so postavili točke, na katerih se nas bo s svojimi modrostmi spomnil Robert Baden-Powell, vsebovale pa bodo tudi spodbudo za aktivnost ali izziv, ki bo nekomu polepšal dan. Dedku, mami, prijateljem, Bogu in popolnim neznancem. Sigurno tudi vam!

 

S svojo družino in prijatelji ste vabljeni, da med 1. in 22. februarjem osvojite štiri točke, ki jih je pripravil steg Cerkno 1 in izpolnite izzive. Kako torej sodelujete?

 

– na zemljevidu pogledate, katere 4 točke je pripravil steg Cerkno 1 in si izberete, s katero boste začeli svojo pustolovščino. Zemljevid bo od 1. februarja naprej na voljo na spletni strani: https://izzivajuzivaj.si/dan-spomina/

– podate se na izlet do izbrane točke, kjer najdete QR kodo in jo poskenirate

– na povezavi najprej preberete Bi-Pijevo zgodbo in izziv, nato izziv opravite

– vpišete se v obrazec, da vas ‘pofočkamo’, zelo pa bomo veseli, če nam pošljete kakšno sliko, objavite kaj na Facebook ali Instagram in nas označite (#danspomina22 #spomnisename @Skavtinjeinskavti @skavti_slovenija @SkavtiCerkno1), da vas lahko spremljamo

– spremljate števec izzivov na spletni strani in se počutite krasno, da ste del te zgodbe 😉

 

Spodbujamo vas, da se od doma odpravite z vrečko za smeti in zaščitnimi rokavicami. Ob poti boste tako lahko pobrali smeti in pustili svet za spoznanje lepši, kot ste ga prejeli. Pohodniki, ki bodo prišli za vami, vam bodo sigurno hvaležni, narava pa tudi!

(Skupno število obiskov 162, 1 obiskov danes)
Dostopnost