​Dragi učenci, spoštovani starši!

V zadnjem tednu se je pojavilo nekoliko težav v zvezi s Teamsi. Pozanimali smo se pri pristojnih institucijah in sporočili so nam, da so težave na nivoju sistemskega vzdrževanja, zato lahko pride do okrnjenega delovanja Teamsov. Hkrati je bilo zaznati tudi nekoliko slabše delovanje internetne povezave na nekaterih področjih Cerknega, kar še dodatno otežuje delo s orodjem Teams. Učitelji so s tem seznanjeni in bodo to upoštevali, zato vam v zvezi s tem ni potrebno skrbeti.

NPZ

V naslednjem tednu se bo v organizaciji Republiškega izpitnega centra (RIC) izvajal pilotni Nacionalni poskus znanj (NPZ)a za 6. in 9. razred v elektronski obliki.

Gre za testiranje vzdržljivosti in odzivnosti digitalnega sistema RIC-a na področju cele Slovenije in ne za prave NPZ-je. Pravi preizkusi se bodo tudi letos izvajali klasično v papirnati obliki.

Pilotni  NPZ-ji se bodo izvajali:

 v torek, 23. 3., (2. in 3. šolsko uro za 9.A razred, ter 4.in 5. šolsko uro za 9. B razred),

v četrtek, 25. 3., (2. in 3. šolsko uro za 6.A razred, ter 4.in 5. šolsko uro za 6. B razred).

Učenci boste naloge reševali preko računalnikov in ker je to nov način dela, vam priporočamo, da si predhodno ogledate videoposnetek z navodili glede načina reševanja nalog.

Videoposnetek boste našli na tej povezavi. (kliknite na povezavo in ko vam bo odprlo stran, poiščite v prvi vrstici pod naslovom VIDEO in ga odprite)

Vse ostale informacije boste dobili v šoli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Skupno število obiskov 285, 1 obiskov danes)
Dostopnost