OCENJEVANJE NA DALJAVO

Dragi učenci in starši,

epidemija nas je potegnila v nepričakovano in novo situacijo, v katero smo vsi skupaj stopili brez predhodnih izkušenj. Kljub temu nam je skupaj uspelo ohraniti šolsko naravnanost ter na drugačen način posredovati in pridobivati okvirno znanje v skladu s predpisanimi vsebinami.

Skoraj do konca meseca aprila, smo lahko le ugibali, kdaj in na kakšen način se bo šolsko leto zaključilo. Sedaj pa so smernice s precej veliko gotovostjo nakazane in se nagibajo k temu, da se bo šolsko leto za učence od 4. do 8. razreda zaključilo na daljavo, ostali razredi pa naj bi se po drugi polovici meseca maja vrnili v šolo.

Smernice se trenutno nanašajo tudi na način ocenjevanja in zaključevanja ocen, zato bi morali učenci, ki bodo do zaključka ostali doma, pridobiti ocene na daljavo.

Za lažjo predstavo o načinu ocenjevanja smo vam pripravili  okviren prikaz, kdaj, kako in kaj se bo ocenjevalo. Naprošamo vas, da spodnji tabeli tedensko pregledate, ker se bosta verjetno še dopolnjevali.

Naj še enkrat poudarimo, da je tabela ocenjevanja prilagojena trenutnim napotilom ministrstva in zavoda za šolstvo ter da so možne tudi spremembe.

 

 

(Skupno število obiskov 1.980, 1 obiskov danes)
Dostopnost