POHOD NA POREZEN

Jun 20, 2022 | Novice-šola, VRTEC-NOVICE

​​PD Cerkno vabi mlade pohodnike iz vrtca Peter Klepec pri OŠ Cerkno na Porezen. Pohod s prenočitvijo v koči na Poreznu bo organiziran v soboto, 20. avgusta 2022, za pomoč pri realizaciji pa prosimo tudi starše in stare starše.

Zborno mesto bo na Raspet ob 15. uri.  Od tam se bomo odpeljali še na Vrše, od tu dalje pa peš, da bomo še pred mrakom prispeli na cilj –v kočo. Prenočili bomo v koči in naslednji dan uživali vsak po svoje(ta dan bo na Poreznu tudi poletno srečanje planincev). S seboj imejte nekaj priboljškov za na pot in pa pijačo, lakoto in žejo pa boste lahko zvečer krotili tudi v koči. Ne pozabite  kak osebni dokument, ki ga boste potrebovali za nočitev, ta je za otroke do 7. leta brezplačna, za odrasle pa po ceniku.

Ker so počitnice in dopusti blizu, prijave tokrat IZJEMOMA pošljite na spodnja e-naslova do 24. 06. 2022:

pdcerkno@pzs.si

ivan.rupnik56@gmail.com

Na teh e-naslovih dobite tudi morebitne dodatne informacije. Trudili se bomo za čim hitrejše odgovore. Prijavljene bomo pred pohodom še enkrat spomnili na ta dogodek z e-sporočilom. Za vsa morebitna  vprašanja glede izleta se lahko obrnete tudi na  vzgojiteljico Vido Pagon.
Vsem želimo lepe poletne dni, varujte se sonca in raznih pikov, preverite globino vode, preden skočite vanjo. Skratka-UŽIVAJTE.
Vse, ki boste 1. septembra postali prvošolci pa vabimo, da se v šoli pridružite Planinski skupini (interesna dejavnost)in tako nadaljujete organizirano planinsko dejavnost za mlade.

P: S: za brezskrbne planinske dni in popuste pri nočitvah v planinskih kočah je potrebno imeti poravnano (plačano) članarino za tekoče leto.

Lep pozdrav,
Ivan Rupnik

(Skupno število obiskov 179, 1 obiskov danes)
Dostopnost