Drage učenke, dragi učenci!

Prihaja praznični čas, mi pa bomo žal primorani ostati vsak na svojem domu brez predprazničnega druženja in rajanja. Da pa le ne bomo praznovali tako eden mimo drugega, si bomo izrekli lepe želje, voščila, dobre misli.

V prihajajočem tednu bomo izvedli tehniški dan, ko se boste vsaj malo umaknili od ekranov. Kot že tradicionalno vsak december bomo ustvarjali in pričarali iskrivo praznično vzdušje. Za ta namen vas čez vikend pošiljamo v naravo, na zrak, na sprehod, na katerem nabirajte raznorazne naravne materiale, ki bi jih lahko uporabili za izdelavo novoletnih okraskov (mah, smrekove vejice, vejice božičnega drevesca, storže, lubje, ježice kostanja, listje …).

Kdaj, kaj in kako boste izdelovali, pa vam bodo razredniki sporočili v razredne spletne učilnice.

Ob ustvarjanju si želimo tudi, da bi si pred prazniki izrekli tudi nekaj toplih, vzpodbudnih misli, da bomo lažje počakali na čas, ko se bodo šolski hodniki ponovno napolnili. Zato vas prosimo, da do srede posnamete tudi kratek video (s telefonom, do 30 sekund, ležeči format), v katerem vsem sošolcem, učiteljem in drugim zaželite nekaj lepih besed. Pri tem ste lahko zelo ustvarjalni, navihani, iskrivi … Posnamete se lahko doma ali zunaj v naravi, sami ali z družino, bratci in sestricami. Video posnetke bomo zbrali v kolaž in si polepšali praznične dni.

Kako boste video oddali, pa vam bomo še sporočili.

Lep vikend, poln ustvarjalnega navdiha in svežega zraka 😊

(Skupno število obiskov 894, 1 obiskov danes)
Dostopnost