Še nekaj dni nas loči do začetka novega šolskega leta. Objavljamo šolski urnik za učence 6.,7.,8. in 9. razredov, ki bo začel veljati s torkom, 1. septembra 2020 in bo glede na trenutno izvedbo pouka veljal predvidoma za prvo ocenjevalno obdobje. V primeru, da se epidemiološke razmere spremenijo, bomo posredovali spremenjen šolski urnik. O spremembah boste učenci pravočasno obveščeni v okviru razrednih ur.
Prvi šolski dan bo pouk potekal po posebnem urniku. Prvi dve šolski uri bodo imeli oddelki v matičnih učilnicah razredne ure, v nadaljevanju pa bo pouk potekal po predstavljenem urniku. Učenci od 1. do 5. razreda boste šolske urnike prejeli prvi šolski dan in si jih boste pregledali skupaj z vašimi razredničarkami.
Učenci, ki boste v šolo prihajali s šolskim avtobusom, ne pozabite, da morate v času vožnje poskrbeti za zaščitne maske. Zaščitne maske morajo imeti v svojih šolskih torbah tudi učenci od 6. do 9.r. Te boste uporabili pri gibanju izven matičnih učilnic, po hodnikih, pri odhajanju v knjižnico, v sanitarije, na kosilo oz. povsod tam, kjer ne bomo mogli zagotoviti varnostnih razdalj. Glede na priporočila NIJZ v zadnjih dneh, naj bi v prvih dneh pouka, zaščitne maske izven matičnih učilnic morali nositi tudi mlajši učenci. Organizacijo šolskih aktivnosti bomo izvedli tako, da pri učencih od 1. do 5.r ne bo prihajalo do mešanja učencev izven matičnih skupin. V kolikor varnostnih razdalj ne bomo mogli zagotoviti, bo šola za te učence poskrbela za zaščito z zaščitnimi maskami. V primeru, da bi tudi mlajši učenci potrebovali trajnejšo uporabo zaščitnih mask, bomo starše o tem obvestili. V prvih dneh pa bo po potrebi, za učence od 1. do 5.r maske priskrbela šola.

Šolski urnik za učence od 6. do 9.r (razrednik, matična učilnica)

(Skupno število obiskov 3.277, 1 obiskov danes)
Dostopnost