Za nami je že 8. dan počitniškega varstva. Po včerajšnem dnevu na Eti smo danes dan preživeli znotraj. Vsi polni energije smo čakali na bolj športno obarvan dan.

Nekateri smo že zgodaj zjutraj pričeli z izdelovanjem letal, saj se bo kasneje izvedlo tudi manjše tekmovanje. 

Dan smo nadaljevali s tremi zanimivimi delavnicami. Razdelili smo se v tri skupine in pričeli z zabavo! 

Šolo sta obiskala košarkarja Maks in Nace, ki sta vodila košarkarsko delavnico. Na tej delavnici smo otroci preizkusili košarkarski poligon. Postavila sta različne ovire ter izzive, ki smo jih morali otroci premagati. Najprej smo se morali dobro ogreti, nato pa smo že pričeli z zahtevnim poligonom, na katerem smo se kar dobro spotili. Vsem je bila ta delavnica zelo všeč, nekaterim pa je dala zagon za obiskovanje košarke naslednje leto.

Druga delavnica, ki jo je vodila učiteljica Maya Marinaa, je potekala v razredu. Po bolj športni prvi je prav prijala bolj umirjena akrivnost. Otroci smo namreč risali stvari, ki so se najbolj vtisnile v spomin po včerajšnem obisku tovarne Ete. Ob poslušanju glasbe smo prijeli barvice ter pričeli z ustvarjanjem. Izbrali smo tudi imena za robote, ki smo si jih ogledali na Eti. Naredili smo zelo lepe izdelke, na koncu pa še napisali nekaj zanimivih povedi o počitniškem varstvu.

Nadaljevali smo s tretjo delavnico, ki se je odvijala v mali telovadnici. Pod vodstvom učiteljice Zare ter Larise smo se igrali športne igre, ter se preizkusili v poligonu. Igrali smo se različne igre kot so zbijanje kegljev, tekanje,… . Tekmovali smo tudi v hitrostnem poligonu, na katerem smo se zelo zabavali!

Po vseh delavnicah ter kosilu smo dan zaključili z ogledom risanke ter igranjem družabnih iger, ker smo potrebovali malo počitka.Tako smo zaključili še en zabaven dan v počitniškem varstvu. Komaj čakamo na naslednje dogodivščine!

Še enkrat pa bi se radi zahvalili Maksu in Nacetu za ves trud in dobro izvedbo košarkarske delavnice.

(Skupno število obiskov 194, 1 obiskov danes)
Dostopnost