18. MAJA VRTEC PONOVNO ODPIRA SVOJA VRATA

Maj 14, 2020 | VRTEC-NOVICE

V ponedeljek, 18. maja, ponovno odpiramo naša vrata. Pojav novega korona virusa pomeni dodatno tveganje v življenju in potrebo po spremembi obnašanja ter prilagoditvah. Tako se tudi v našem vrtcu obetaju spremembe glede prihodov in odhodov otrok v/iz vrtca in samega gibanja otrok in drugih oseb po obeh stavbah vrtca.

Otroci zaščitnih mask v vrtcu ne bodo potrebovali, nasprotno pa to ne velja za starše. Za starše smo pripravili posebna navodila na podlagi usmeritev s strani NIJZ, kako postopati v prvih dneh odprtja vrtca. Preden bodo otroci prvič prestopili prag vrtca toplo priporočamo, da si jih podrobno preberete in tudi upoštevate. Opozarjamo, da kljub najavi prisotnosti, otroka v vrtec ne bomo sprejeli, če starši ne bodo fizično ali na e naslov skupine dostavili IZJAVE STARŠEV PRED VSTOPOM OTROKA V VRTEC, pred prihodom otroka v vrtec oz. na dan prihoda otroka v vrtec.

V prihodnjih tednih svetujemo, da aktivno spremljate spletno stran glede novih usmeritev, saj se usmeritve za delo in navodila dnevno spreminjajo tudi s strani pristojnih služb.

Kljub težjim okoliščinam, ki so nas pričakale, se v vrtcu že veselimo, da bo po hodnikih spet slišati otroški smeh in živ žav. V igralnicah smo ometli pajčevine, toplo sonce pa že vabi na raziskovanje okoliških gozdov v družbi prijateljev.

Dobrodošli

(Skupno število obiskov 339, 1 obiskov danes)
Dostopnost