ORGANIZACIJA DELA V POLETNIH MESECIH V VRTCU PETER KLEPEC PRI OŠ CERKNO

Jun 28, 2022 | Novice-šola, VRTEC-NOVICE

​S 1. julijem bo vrtec obratoval po poletnih urnikih kar pomeni, da se bodo oddelki tvorili glede na dnevno število prisotnih otrok. Ker je realno dnevno število prisotnih otrok vsak dan jasno šele po 8. uri, ko vsi otroci pridejo v vrtec, se lahko zgodi, da je otrok čez dan v drugem oddelku kot je bil ob prihodu. Oddelke oblikujemo glede na število (upoštevanje normativov), starostno uravnoteženost in želje otrok. Starše naprošamo za razumevanje in strpnost, v primeru kakršnih koli vprašanj pa naj se obrnejo na prisotne strokovne delavke.

Oddelek 10. OŠ Mravljice bo od 1. 7. pa do 31. 8. 2022 deloval v prostorih zidanega vrtca, zato starše naprošamo, da pravočasno poskrbijo za osebne predmete otrok, ki se nahajajo v prostorih OŠ Cerkno.

Montažna stavba vrtca bo zaprta od 1. 8. – 5. 8. 2022, v tem času bo odprta samo zidana stavba.

Zidana stavba bo zaprta od 8. 8. – 12. 8. 2022, v tem času bo odprta samo montažna stavba.

Kljub napovedi, se lahko zaradi nepredvidenega upada ali povečanja števila otrok posamezne stavbe zaprejo ali odprejo, zato starše naprošamo, da sledijo obvestilom na oglasnih deskah. 

Vsako leto nas v poletnih mesecih spremljajo tudi študentje, ki nam pomagajo pri izvedbi varstva. Dodatno pomoč vedno izbiramo na podlagi razgovorov, saj se trudimo, da so v stiku z otroki le osebe, ki so odgovorne, vredne zaupanja in jim delo z otroki predstavlja veselje. Študentje, ki bodo v vrtcu prisotni v mesecu juliju in avgustu, se vam bodo predstavili v predstavitvenih pismih, ki bodo objavljena na oglasnih deskah pri vseh vhodih v vrtec.

Vsem skupaj želimo zdravo in mirno poletje.

Pomočnica ravnatelja za vrtec 
Mojca Sedej Selak

(Skupno število obiskov 130, 1 obiskov danes)
Dostopnost