ORGANIZACIJA DELA V POLETNIH MESECIH V VRTCU

Jun 26, 2021 | Novice-šola, VRTEC-NOVICE

Kljub temu, da se je s 15. junijem epidemija iztekla, smo v vrtcu še vedno delovali v tako imenovanih »mehurčkih«. Stroge ukrepe smo v nadaljevanju postopoma sproščali, s 1. julijem pa bo vrtec deloval po sistemu združevanja oddelkov, tako kot pred epidemijo. Ne glede na to, v poletnih mesecih še vedno veljajo ostali zaščitni ukrepi, kot so nošnja zaščitne maske, razkuževanje rok in upoštevanje medosebne razdalje v prostorih vrtca. Starše naprošamo za razumevanje in strpnost, v primeru kakršnih koli vprašanj pa naj se vedno obrnejo na prisotne strokovne delavke.

Oddelek OŠ Mravljice bo s 1.julijem deloval v prostorih zidanega vrtca, zato starše naprošamo, da pravočasno poskrbijo za osebne predmete otrok, ki se nahajajo v prostorih OŠ Cerkno. Zidana stavba vrtca bo predvidoma delovala še celoten mesec julij, s 1. avgustom pa bo do nadaljnjega obratovala samo montažna stavba. Kljub napovedi, se lahko zaradi nepredvidenega upada ali povečanja števila otrok posamezne stavbe zaprejo ali odprejo, zato starše naprošamo, da sledijo obvestilom na oglasnih deskah.  

Vsako leto nas v poletnih mesecih spremljajo tudi študentje, ki nam pomagajo pri izvedbi varstva. Dodatno pomoč vedno izbiramo na podlagi razgovorov, saj se trudimo, da so v stiku z otroki le osebe, ki so odgovorne, vredne zaupanja in jim delo z otroki predstavlja veselje. V mesecu juliju in avgustu, se nam bo pridružilo pet študentov oz. dijakov, ki se vam bodo predstavili v predstavitvenih pismih, ki bodo objavljena na oglasnih deskah pri vseh vhodih v vrtec.

Starše naprošamo, da se tudi v mesecu juliju in avgustu držijo priporočil s strani NIJZ in upoštevajo navodila za gibanje po vrtcu, ki so objavljena na vseh vhodih v vrtec, ter redno spremljajo oglasne deske in spletno stran o morebitnih spremembah in novo sprejetih ukrepih.

Mojca Sedej Selak​

(Skupno število obiskov 210, 1 obiskov danes)
Dostopnost