VABILO NA POREZEN 2023

Jun 15, 2023 | VRTEC-NOVICE

                                                                        VABILO

Mlade planince vrtca Peter Klepec Cerkno vabimo 24. junija 2023, na pohod na Porezen s spanjem v koči.

Zbor: na parkirišču “na Raspet” (križišče Davča- Novaki-Podgozdar) ob 15h uri.
Opis poti: do Porezna se bomo povzpeli po gozdni poti preko Vrš, čez Mederce in po grebenu čez vrh ter se spustili do koče.(Varianta možna čez Kopo). Sprejem v koči, ogled bunkerjev, spremljanje sončnega zahoda, večerja, spanje…

TURA NI ZAHTEVNA, PREDVIDEN ČAS PRIBLIŽNO 3.5 URE

S seboj imejte nekaj pijače in prigrizkov za na pot, v koči se boste lahko okrepčali. Prav tako naj bo v nahrbtniku rezervna obleka, zaščita pred soncem, če bo sijalo, in pred klopi (repelent), naglavne svetilke, če želite, lahko tudi pižamo in ninico, če jo otrok še ima, pa svoje copatke in kakšne osvežilne robčke, saj umivanje v koči ne bo mogoče(za en dan bomo že zdržali). Potrebovali bomo še osebne dokumente zaradi  vpisa nočitev.
Prispevek: 11 evrov za prenočevanje za odrasle, ki so člani PD Cerkno ali 22evrov za nečlane, otroci imajo spanje brezplačno, ostalo plačate sami.

Na tem mestu bi vas radi povabili k včlanitvi tudi zaradi nezgodnega zavarovanja pri udeležbi na pohodih in popustov pri spanju v kočah, če se boste čez poletje odpravili na kakšno planinsko turo. To lahko storite  pri Jožici Makuc (poverjenici za članarino PD Cerkno po predhodnem dogovoru na št. 031 356 654), od 1. junija dalje tudi na Petrolovih poslovalnicah ali pa preko spleta.

Prijave s točno navedbo udeležencev (imena otrok in spremljevalcev) pošljite na naslov:
pdcerkno@pzs.si  do četrtka, 22. junija 2023.
Za dodatne informacije pa lahko pokličete 041 221 795, oglasil se vam bo Ivan Rupnik.

V PRIMERU SLABEGA VREMENA BOMO POHOD ODPOVEDALI.

                                              VABLJENI!

(Skupno število obiskov 170, 1 obiskov danes)
Dostopnost