TEDEN OTROKA PRI NAJMLAJŠIH

Avtor: | Okt 11, 2021 | Novice-šola, VRTEC-NOVICE

Tudi letos je bil prvi teden v oktobru posvečen otrokom.   Teden otroka je potekal od 4. – 10. oktobra  2021  na temo Razigran uživaj dan! V prvem starostnem obdobju smo vzgojiteljice skupaj načrtovale dejavnosti.

Takoj na začetku tedna so nas  obiskali  policisti  iz policijske postaje Idrija. Predstavili so nam njihovo delo in nam pokazali njihove pripomočke, nekatere smo lahko tudi sami preizkusili. Nam so bile najbolj všeč modre lučke na strehi avtomobila in oglašanje sirene.

Imeli smo tudi ustvarjalni dan. Poigrali smo se z jesenskimi barvami.  Vsaka skupina je  s svojimi idejami popestrila svoj plakat. Plakate smo izobesili pred svoje  igralnice in ga vsak dan pridno polnili s fotografijami naših dejavnost.

Poslušali smo zgodbe o prijateljstvu, ki so nas med seboj  še posebej povezale.

Se Igrali s senzornimi škatlami napolnjenimi  z jesenskimi plodovi. Plodove smo razvrščali, poimenovali, primerjali, polnili različne posode, presipali, mešali in še in še.

Teden smo kot se spodobi zaključili veselo. Ob spremljavi kitare in harmonike smo rajali in prepevali in tako tkali prijateljske vezi.

(Skupno število obiskov 335, 1 obiskov danes)
Dostopnost