​Učenci OPB-ja smo v november zakorakali ustvarjalno. Zadnje šolske dni pred počitnicami smo ustvarjali v duhu ozaveščanja o okoljevarstvu. Ugotovili smo, da kupljene nagrobne sveče, ki jih ob dnevu spomina na mrtve nesemo na grobove, škodujejo naravi, zato smo jih izdelali kar sami. Na prodnike smo z akrilnimi barvami naslikali motiv sveče.

Po počitnicah smo se preobrazili v čisto prave inženirje aeronavtike. Po različnih načrtih smo izdelali papirnata letala in ugotavljali, katera letijo dlje in več časa. Ob tem smo se zelo zabavali.

Nismo pozabili niti na mednarodni dan prijaznosti. Društvo Humanitarček se je ob tej priložnosti spomnilo prijazne in zanimive geste – predlagali so, da pobarvamo kamenčke, nanje napišemo lepe, spodbudne in prijazne misli ter jih podarimo naključnim mimoidočim v domačem mestu. Tudi mi smo jih nekaj ustvarili in jih pustili na različnih mestih in s tem mogoče nekomu polepšali dan.

Da pa ni ostalo zgolj pri enem dnevu prijaznosti, se skupaj trudimo ohranjati dobre odnose tudi druge dni. Preko raznih socialnih in družabnih iger se spoznavamo, gradimo odnose in s skupnimi močmi ohranjamo dobro razredno klimo.

(Skupno število obiskov 254, 1 obiskov danes)
Dostopnost