Bližajo se prazniki in otroke obiskujejo dobri možje, ki jim prinašajo darila, veselje … Razmišljali smo, kako bi vse to otroško veselje pripeljali tudi do starejših in osamljenih. O zamisli smo se pogovorili z ravnateljem OŠ Cerkno, Mitjem Deželo. In v trenutku je stekla akcija.

Učenci 2. in 3. razreda so pod mentorstvom učiteljic Mateje Prezelj, Polone Peternelj in Maje Tušar izdelali voščilnice, učenci 8. razreda z učiteljico Ano Koren pa barvaste okraske in male angelčke. Društvo DPM Cerkno pa je dodalo še magnetke Pepija v Božičkovi preobleki.

Letošnja zamisel je bila, da obdarimo starejše, ki so deležni Pomoči na domu. Naredili smo toliko malih paketkov, kolikor je oskrbovancev. Darilca jim bodo zaposlene dostavile ob prvem obisku oz. najkasneje do praznikov. 

Da se je naša zamisel lahko uresničila, se zahvaljujemo ravnatelju, pomočnici ravnatelja Mojci Lipužič Moravec in vsem sodelujočim učiteljicam iz OŠ Cerkno, Aleksandri Serjun in njenim sodelavkam iz Pomoči na domu ter Značko-tu za magnetke.

 Pravijo, da je v sodelovanju moč!

 Društvo DPM Cerkno

 

(Skupno število obiskov 229, 1 obiskov danes)
Dostopnost