V teh deževnih dneh se prav z veseljem spominjamo toplega sonca in živih barv, ki jih je narisala jesen. Učenci podružnične šole so združili svoje občutke in podali nekaj misli.

V petek, 11. 10. 2017, smo imeli učenci POŠ športni dan. Ob 9.00 smo šli proti Reki. Pot je bila zelo ozka, dolga in na levi strani je bil prepad. (Katja 4. D)

Najbolj mi je bil všeč pes, pa tudi most, na katerem je zelo drselo. (Benedikta, 2. D)

Jaz sem bil vesel, ko smo šli po strmi poti, bilo me je zelo strah. Šli smo na razgledno točko, videli smo reko in šli na drseči most. (Benjamin 2. D)

Videl sem ribnik in prvič sem videl ribogojnico in zelo globok prepad. Ko smo šli nazaj, smo se ustavili pri sv. Ivanu in smo se malo poigrali. Bilo mi je všeč. (Lan, 3. D)

Navdušilo me je, ko smo videli Kojco. Potem smo prišli do svetega Ivana. Tam smo šli v jamo. (Pija, 3. D)

Bila je strma konjska pot, na eni strani je bila stena, na drugi pa prepad. Videli smo razgledno točko, veliko pajčevin in podrast. Videli smo zelo starega, a luštnega psa. Malo smo tekli, da bi prej malicali. Malicali smo pri ribogojnici. Pot nazaj je bila strma. Bilo nam je vroče. Šli smo tudi čez brv, ki je bila spolzka kot drsališče. (Klara, 4. D)

Pri hiši smo šli v gozd. Tam smo šli po ozki poti proti sv. Ivanu. Ko smo bili pod sv. Ivanom, smo malo presekali pot. Pod cerkvijo smo šli tudi v jamo. Pri cerkvi smo se malo odpočili in se igrali. Ob 12. uri smo šli proti šoli in smo šli še skozi kost. K šoli smo prišli ravno, ko je prišel avtobus. To je bil petkov športni dan. (Filip 4. D)

 

(Skupno število obiskov 298, 1 obiskov danes)
Dostopnost