V sredo, 30. 8. 2023, smo počitnikarji dobili polno ustvarjalnih in športno rekreativnih zamisli. 

Tako kot ponavadi smo se zjutraj malo podružili, klepetali in se igrali. Da smo si krajšali čas do malice, smo delali zapestnice zase in za naše družinske člane ter prijatelje. Nekateri smo prinesli tudi avtomobile narejene iz lego kock in tekmovali, kateri izmed avtov je najhitrejši. Najpomembnejše je bilo to, da smo se vsi zabavali.

Po malici smo se razdelili v dve skupinici, ena je šla v telovadnico druga pa je ostala v razredu. Kasneje smo se tudi zamenjali. 

V razredu smo s pomočjo učiteljice Tinkare na majčke, ki smo jih kupili ali prinesli od doma, natisnili logotip našega počitniškega varstva. Postopek je vzel kar nekaj časa, saj so navodila zahtevala, da vsako majico likamo dvakrat. Kako zelo smo komaj čakali, da vsak dobi svojo. Za tem pa se je v razredu že odvijal naslednji del naloge – čim bolj pisano in počitniško okrasiti novo majčko. Imeli smo polno idej. Nekateri so narisali, kaj smo počeli v počitniškem varstvu, spet drugi, dogodek, ki so si ga najbolj zapomnili med našim počitniškim druženjem, eden drugemu smo se podpisali in celo ustvarili nogometni klub počitniškega varstva.

Med tem je druga skupina v telovadnici obujala spomine na stare šolske igre. Z njimi smo se dobro razgibali. Igrali smo se Barvice, Lisička kaj rada ješ, Ljubljana, Zagreb, Beograd in še polno drugih iger. Kako zelo je bilo zabavno! 

Čaka nas samo še en dan do pričetka novega šolskega leta in vsi prav nestrpno čakamo nanj.

(Skupno število obiskov 157, 1 obiskov danes)
Dostopnost