​Spoštovani starši.

Tudi na naši šoli se v zadnjih dneh soočamo z zelo zahtevnimi razmerami, ki jih kroji epidemija. Poleg povečanega števila okužb pri učencih, beležimo tudi porast okužb pri zaposlenih. Trenutno razmere od nas terjajo, da prilagodimo potek učno-vzgojnega dela na naši šoli. Zaradi kadrovske stiske smo žal primorani prilagoditi delo na način, kot ga predstavljamo v nadaljevanju. Delo prilagajamo za obdobje od srede, 19.1.2022 do torka, 8.2.2022. V sredo, 9.2.2022 nadaljujemo delo po ustaljenem načinu dela.

SPREMEMBE SO NASLEDNJE:
– Od srede, 19.1. bodo učenci od 6. do 9.r imeli pouk 5. šolskih ur (po obstoječem urniku) in ob 12.00 uri odhajajo domov. Učenci, ki imajo na urniku 6.ur bodo te učne ure dogovorno z učiteljem učnega predmeta izvedli preko učnega okolja Teams v domačem okolju.
– Vsi tisti učenci, ki so prijavljeni na šolsko kosilo bodo lahko odšli na kosilo 10 min pred iztekom 5. šolske ure. Po kosilu odidejo domov.
– Vsi izbirni predmeti in neobvezni izbirni predmeti se bodo izvajali v okolju Teams in jih na šoli do predvidenega termina ne bomo izvajali. Učitelji teh učnih predmetov bodo posredovali učencem nadaljnja navodila.
– Podaljšanega bivanja za učence od 6. do 9.r v tem obdobju žal ne bomo izvajali, saj bodo učitelji prerazporejeni na delovne obveznosti v prvo in drugo triado. Na šoli bo poskrbljeno samo za tiste vozače, ki obiskujejo glasbeno šolo.
– Vse interesne dejavnosti, ki se na šoli izvajajo za učence od 6. do 9.r v terminu od 12.00 do 14.00 ure do 9.2.2022 odpadejo.

Glede na trenutne razmere si vsi skupaj močno prizadevamo, da bi šolo ohranili odprto in da bi pouk potekal neposredno v šolskem okolju. Za kratek čas smo zaradi kadrovskih stisk žal primorani učno-vzgojno delo prilagoditi in naprošamo za razumevanje. Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo prebroditi tudi ta val okužb in da slednji ne bo preveč posegel v zastavljene načrte. Ob tej priložnosti naprošamo tudi starše otrok, ki od 1. do 5.r razreda obiskujejo oddelke podaljšanega bivanja. V kolikor vam možnosti dopuščajo vas naprošamo, da skrajšate čas bivanja vašega otroka v OPB.

Lep pozdrav,
Pedagoški kolektiv OŠ Cerkno

(Skupno število obiskov 293, 1 obiskov danes)
Dostopnost